Ana Menü

Anketler

Evinizde Bitki Bakım Ürünü Kullanıyormusunuz?
 

Giriş Formu



Hakkımızda

           Firmamız 1995 yılında Rumeli Botanik İhtiyaç Maddeleri ve Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. adı altında İzmir'de kurulmuştur. Şirketimiz, çiçekçilik sektörünün daha önce dışarıdan ithal ettiği, sıvı gübre, vitamin ve bitki bakım ekipmanlarını tamamen yerli sermaye ve işçilik ile Dr.OK® Bitki Bakım Ürünleri tescilli ismiyle üretmeye başlamıştır.

          Kullanımı kolay ve etkisi bitki üzerinde deneylerle kontrol edilip kanıtlanmış olan mamüllerimizin Kalite ve Garantisi, Marka ve İsim tesciline sahip Rumeli Botanik Ltd.'nin güvencesindedir.

          Rumeli Botanik Ltd. tarafından üretilen salon süs ve bahçe bitkileri ilaç, gübre ve vitaminleri kısa zamanda çiçekseverler tarafından benimsenmiş, park, bahçe, otel, hastahane, banka vb. iç mekanları ile peyzaj alanlarının bakımı ve yeşillendirilmesinde güvenle kullanılmaktadır.

          Dr.OK® Bitki Bakım Ürünleri kullananıcılar tarafından ısrarla aranan bir isme sahiptir.

          İzmir'de üretimi yapılan ürünlerimiz, kısa zamanda Türkiye genelinde ve KKTC'de de satışa sunulmuştur. Firmamız geniş bir bayi ve direkt satıcı yelpazesiyle çalışmaktadır. Ayrıca yurt çapında bayilikler verilmeye devam edilecektir.

            Kapasitemiz : Ürün başına 1.OOO.OOO Adet/Yıl 'dır. Ürünlerimiz, orjinal çevre dostu ambalajlarında çiçek dostlarının beğenisine sunulmuştur.


 Ahmet OK        
Genel Müdür